Wie ben ik?

Ik ben Nienke van Buren, ik ben getrouwd, moeder van drie kinderen en ik werk sinds 1997 in het basisonderwijs, als leerkracht, maar ook als zorgbegeleider en binnen passend onderwijs als onderwijscoach. 

 Naast mijn werk als leerkracht heb ik sinds 2014 een praktijk aan huis. Hier coach en begeleid ik zowel kinderen als hun ouders op allerlei gebied. Tijdens mijn opleiding tot Master SEN (kinderen met speciale zorgbehoeften) en mijn opleiding Master Kindercoach, heb ik mij verder verdiept in de begeleiding en coaching van kinderen en volwassenen. 

 (Faal)angst, onbegrepen boos gedrag, (her) ontdekken van jezelf, maar ook huiswerk begeleiding, rekenproblematiek en spelling, hoe leer ik eigenlijk leren en andersdenkend zijn in het onderwijs, komen aan bod. 

Door jaren als hoogbegaafdenspecialist te werken binnen het basisonderwijs en door mijn ervaringen als ouder van een hoogbegaafd kind, heb ik veel ervaring opgedaan in het omgaan en werken met deze kinderen. Out-of-the-box-denken, uitdagen en laten ontdekken zijn daarbij belangrijke pijlers. 

Als moeder van twee dochters met een chronische ziekte heb ik zowel binnen het verenigingsleven als in mijn werk als leerkracht en IB-er veel ervaring opgedaan rond de zorg van chronisch zieke kinderen. Tijdens mijn opleiding tot Master SEN heb ik onderzoek gedaan naar de begeleiding van kinderen met een chronische ziekte en hun ouders en de problemen waar zij tegen aanlopen binnen passend onderwijs. 

“Alles wat je aandacht geeft groeit”

Gewoon anders zijn is er voor kind, ouders, brusjes en volwassenen. Zowel thuis als op school.

CONTACT