Wie ben ik?

Ik ben Nienke van Buren, ik ben getrouwd, moeder van drie kinderen en heb van 1997-2022 in het PO gewerkt. Sindsdien werk ik in het HBO onderwijs als docent.  Binnen het onderwijs was ik zowel leerkracht als zorgbegeleider en binnen passend onderwijs werkte ik als Ambulant begeleider en als onderwijscoach. 

 Naast mijn werk als leerkracht heb ik sinds 2014 een praktijk aan huis. Hier coach en begeleid ik zowel kinderen, tieners , volwassenen en ouders op allerlei gebied. Tijdens mijn opleiding tot Master SEN (kinderen met speciale zorgbehoeften) en mijn opleiding Master Kindercoach, heb ik mij verder verdiept in de begeleiding en coaching.

Door jaren als hoogbegaafdenspecialist te werken binnen het basisonderwijs en door mijn ervaringen als ouder van een hoogbegaafd kind, heb ik veel ervaring opgedaan in het omgaan en werken met deze kinderen. Out-of-the-box-denken, uitdagen en laten ontdekken zijn daarbij belangrijke pijlers. 

Als moeder van twee dochters met een chronische ziekte heb ik zowel binnen het verenigingsleven als in mijn werk als leerkracht en IB-er veel ervaring opgedaan rond de zorg van chronisch zieke kinderen. Tijdens mijn opleiding tot Master SEN heb ik onderzoek gedaan naar de begeleiding van kinderen met een chronische ziekte, hun ouders en de problemen waar zij samen tegen aanlopen.

“Alles wat je aandacht geeft groeit”

Gewoon anders zijn is er voor jou! Als kind, tiener, ouders, brusjes en volwassenen.

CONTACT